BTB13 – suomalainen innovaatio

 

Patentoitu kantasoluteknologia yhdistettynä
luonnon ja tieteen parhaisiin aktiiviaineisiin

Oulun yliopiston tutkijat ovat kehittäneet ihonhoidollisen BTB13-molekyylin ja osoittaneet sen suojelevan iho- ja kantasoluja haitallisilta happiradikaaleilta sekä aktivoivan solujen toimintaa.

Tuotteella tehdyissä hoitokokeissa saadut tulokset ovat olleet rohkaisevia. BTB13 on ikääntymistä ehkäisevä kosmeettinen valmiste, joka on osoittautunut tehokkaaksi anti-age valmisteeksi. Sen teho on yllättänyt monet ammattilaiset, sillä jo ikääntyneen ihon anti-age -hoito on haastavaa.

Anti-Age hoidon lisäksi BTB13 seerumia ja hoitotuotteita käytetään myös iho-ongelmien hoidossa. Moni erittäin kuivasta ja herkästä ihosta kärsivä on löytänyt avun BTB13-tuotteista.

BTB13 on myös suosittu hoito esteettisen kirurgian jälkihoidossa, jossa kutinan esto sekä ihon nopea uusiutuminen on oleellista.

BTB13 on laajasti patentoitu ja sille on myös myönnetty hyödyllisyysmallituotesuoja (PRHLupa 9865).

Naviter Oy valmistaa Suomessa kaikki BTB13 tuotteet.

Mikä BTB13 on?

BTB13 on kosmeettinen valmiste, jonka vaikuttavat aineet ovat L-karnitiini (BT) ja oroottihappo (B13).

BTB13 seerumi sisältää oroottihappoa (orotic acid), joka on tärkeää solujen uusiutumiselle ja aktiiviselle toiminnalle. Sen määrä voi vähentyä esimerkiksi ikääntymisen, sairauden tai lääkityksen myötä. Mikäli oroottihappoa ei ole saatavissa riittävästi, solujen uusiutuminen voi heikentyä tai jopa estyä, sillä se on tärkeää mitokondrioiden oman perintöaineksen eli DNA:n syntymiselle.

L-karnitiini (l-carnitine) on ammattilaisten ylistämä aminohappo, joka vastaa solujen energia-aineenvaihdunnasta kuljettamalla pitkäketjuisia rasvahappoja mitokondrion sisään poltettavaksi energiaksi.

Hyaluronihappo (hyalyronic acid) on pitkäketjuinen sokerimolekyyli, joka sitoo itseensä tehokkaasti vettä. Tästä johtuu sen voimakas kosteuttava ja ihon täyteläisyyttä lisäävä vaikutus. Hyalyronihappoa löytyy ihosolujen pinnalta ja väleistä luonnostaan. Sitä käytetään paljon myös ihon sisäisissä ruiskeissa botoxin tai rasvan tilalta.

Yhteystiedot Naviterin sivuilla täällä.