BTB13 – Terveen ihon alku ja juuri

 
BTB13™on yhdiste, joka koostuu oroottihaposta, L-karnitiinista ja hyaluronihaposta. Sen ovat kehittäneet suomalaiset tutkijat Oulussa. Yhdisteen on osoitettu aktivoivan passivoituneita kantasoluja sekä suojaavan soluja haitallisilta happiradikaaleilta. BTB13™-yhdiste aktivoi heikosti toimivia kantasoluja oroottihapon avulla, ja vaikuttaa korjaavasti kantasolujen energia-aineenvaihdunnan häiriöön, josta mm. monet iho-ongelmat sekä ihon ikääntyminen aiheutuvat.

Ihon kantasolut vastaavat ihon hyvinvoinnista ja toiminnasta. Mikäli niiden toiminnassa on ongelmia, se näkyy ihossa. Solujen jakaantuminen edellyttää riittävää oroottihappopitoisuutta. Sen määrä voi laskea mm. ikääntymisen tai sairastamisen vaikutuksesta. BTB13™-tuotteilla voidaan tehostaa solujen riittävää oroottihapon saantia ja näin aktivoida ihon kantasolujen toimintaa. Tuloksena on terveempi, kauniimpi ja vahvempi iho.

BTB13™-tuoteperheeseen kuuluvat Anti-Age, Medical, Sensitive, hiustenhoidon tuotteet sekä hoitavat meikkituotteet. BTB13™-sarja on suosittu hoitomuoto myös esteettisen kirurgian jälkihoidossa, jossa ihon nopea uusiutuminen ja sen kutiamisen ehkäiseminen on oleellista.

BTB13™

BTB13™-tuotteiden vaikuttavat aineet ovat L-karnitiini (BT) ja oroottihappo (B13).

Oroottihappoa (INCI: Orotic Acid) esiintyy luontaisesti elimistössä, se on tärkeää solujen uusiutumiselle ja aktiiviselle toiminnalle. Mikäli oroottihappoa ei ole saatavissa riittävästi, solujen uusiutuminen voi heikentyä tai jopa estyä.

L-karnitiini (INCI: L-Carnitine) on luonnollinen aminohappo, joka toimii oroottihapon kuljettimena kohdesoluun. Se tehostaa solujen energia-aineenvaihduntaa ja puhdistaa soluja kuona-aineista.

Hyaluronihappo (INCI: Hyalyronic Acid) on pitkäketjuinen sokerimolekyyli, joka sitoo itseensä tehokkaasti kosteutta. Tästä johtuu sen voimakas kosteuttava ja ihon täyteläisyyttä lisäävä vaikutus. Hyaluronihappoa esiintyy luonnollisesti elimistössä.

BTB13™-yhdiste on laajasti patentoitu ja sille on myönnetty hyödyllisyysmallituotesuoja (PRHLupa 9865).

Kaikki BTB13™-tuotteet valmistetaan alusta loppuun asti Suomessa Naviterin omissa tuotantotiloissa.