Loading...
BTB13-koulutukset 2019-06-24T10:46:55+00:00

BTB13

Ainutlaatuiseen ja patentoituun BTB13- yhdisteeseen perustuva BTB13- sarja on selkeä, tehokas ja tuottava työväline kosmetologeille. Tule koulutuksiin tutustumaan BTB13 Pro-Age, Sensitive ja Medical -hoitolinjojen tuotteisiin, raaka-aineisiin ja hoitoihin ja innostu kotimaisen ammattikosmetiikan mahdollisuuksista. Suosittelemme aloittamaan Moduuli 1 -tuotekoulutuksesta. Moduuli 1 -tuotekoulutuksen käytyäsi voit osallistua muihin moduuleihin.
Ilmoittautuessasi koulutuksiin ilmoitathan omat sekä yrityksesi yhteystiedot, kiitos.

Menesty Kanssamme

Tiedontäyteisen tapahtumamme aikana perehdymme couperosaan ja ruusufinniin BTB13-brändilähettiläs Ansu Halsas-Lehdon johdolla. Lisäksi kuulemme näiden iho-ongelmien hoitamiseen liittyvistä BTB13-syysuutuuksista. BTB13-mikroneulaustarjonta täydentyy uusilla tuotteilla ja -välineillä, jotka lisäävät hoitojesi tuloksia ja hoitolasi menestystä. Kuulemme myös uutta asiaa BTB13-hoito-ohjelmiin liittyen.
Sydämellisesti tervetuloa teroittamaan osaamisesi yhdessä muiden Suomen parhaiden BTB13-kosmetologien kanssa.

Pe 20.9 klo 10-16, Helsinki
Paikkoja koulutukseen rajoitetusti

Moduuli 1 – Kasvojenhoitotuotteet – tuotekoulutus

Koulutuksessa tutustutaan BTB13 Pro-Age, Sensitive ja Medical -hoitolinjojen tuotteisiin ja niiden vaikuttaviin aineisiin, joihin BTB13-yhdisteen lisäksi kuuluvat A, B, C, E- vitamiinit, prebiootit ja probiootit sekä peptidit ja aminohapot.

Moduuli 2 –Vitamiinikasvohoito – käyttökoulutus

Vitamiinikasvohoito koulutuksessa pääset kokemaan räätälöitävien vitamiinihoitojen vaikutukset omalla ihollasi ja saat uusia ideoita hoitotyöhösi. Koulutus toteutetaan kuuden hengen pienryhmässä. Koulutus on tarkoitettu BTB13 tuotekoulutuksen käyneille kosmetologiasiakkaillemme.

Moduuli 3 – Mikroneulaus – käyttökoulutus

Koulutuksessa käymme läpi mikroneulauksen teorian ja harjoittelemme käytännössä mikroneulausta BTB13-tuotteilla. BTB13-mikroneulaus aktivoi sekä dermiksen fibroblastisoluja että epidermiksen kantasoluja. Koulutus toteutetaan kuuden hengen pienryhmässä. Koulutus on tarkoitettu BTB13-tuotekoulutuksen käyneille, sarjaa hoitolassaan käyttäville BTB13 kosmetologiasiakkaillemme. Koulutus edellyttää BTB13-mikroneulausaloituspaketin hankintaa.

 

Ilmoittaudu koulutukseen

Heidi Willberg
heidi(at)naviter.fi
050 527 4540