EKOPHARMA-hiuskoulutukset 2021-01-14T08:33:56+00:00

 

EKOPHARMA Hiuswebinaarit:

Webinaari on kätevä ja paikasta riippumaton tapa kouluttautua. Webinaarin linkin avautumisen yhteydessä täytetään lomake, johon kirjoitetaan: nimi, sukunimi, sähköpostiosoite. Webinaari avautuu tämän jälkeen automaattisesti.

Jos et ole aikaisemmin katsonut webinaareja, latautuu GotoWebinaari -sovellus ennen ensimmäisen webinaarin alkamista. Tämä kestää hetken ja vain ensimmäisellä kerralla.

Älä epäröi kysyä, jos joku asia jää epäselväksi. Lähetä sähköpostia: info@naviter.fi tai soita asiakaspalvelun numeroon 010 2080 800.

EKOPHARMA -tuotekoulutus

EKOPHARMA-tuotteista tiivis koulutus, joka tutustuttaa kattavasti tuotteisiin ja niiden vaikuttaviin aineisiin ja käyttöön. 

EKOPHARMA -tuotekoulutus – Kaikki hiustuotteet, kesto 1h 22 minuuttia:
https://attendee.gotowebinar.com/recording/6927328281234113798

EKOPHARMA -erikoishoidot

EKOPHARMA-hiustenhoitolinja on täydentynyt ammattikäyttöön kehitetyillä kuudella aktiiviaineilla. Aktiiviaineiden avulla voidaan tehdä juuri asiakkaalle sopiva hoito ja luoda yksilöllisesti ainutlaatuinen hoitokokemus. Webinaarissa käsitellään aktiiviaineiden ominaisuuksia ja käyttömahdollisuuksia. Suosittelemme webinaaria asiakkaille, jotka haluavat syvempää tietoa aktiiviaineista ja niiden käytöstä.

EKOPHARMA -erikoishoidot, kesto 26 minuuttia:
https://attendee.gotowebinar.com/recording/2527587422713378054

EKOPHARMA-kasvivärit

EKOPHARMA-kasvivärit yhdistävät kotimaisen hiustenhoitoperinteen ja intialaiset värikasvit. Kasvivärisekoitukset sisältävät intialaisten värikasvien lisäksi EKOPHARMAn henkeen pohjautuen kotimaisia marjoja ja kotimaisia hiusyrttejä mutta eivät lainkaan synteettisiä väri-, lisä- ja säilöntäaineita ja hajusteita. Webinaarissa käsitellään EKOPHARMA-kasvivärisekoitusten kaikki perustieto kuten sävyt ja käyttöohjeet. Suosittelemme koulutusta kasvivärjäyksestä kiinnostuneille ja erityisesti uusille kampaamoasiakkaille.

EKOPHARMA -kasvivärit, kesto n. 1h: 
https://attendee.gotowebinar.com/register/3051335392388045584 

EKOPHARMA-hiusyrtit

 
Kotimaisilla yrteillä on pitkät perinteet kauneuden- ja hiustenhoidossa. Olemme valinneet EKOPHARMA-kasvivärisarjaan kuusi perinteistä ja monikäyttöistä yrttiä. Webinaarissa käsitellään hiusyrttien ominaisuuksia ja käyttömahdollisuuksia sekä perehdytään Hoitavaan Hiusöljyyn ja Virkistävään Hiusöljyyn. Suosittelemme webinaaria asiakkaille, jotka haluavat syvempää tietoa hiusyrteistä ja niiden käytöstä.

EKOPHARMA -hiusyrtit, kesto n. 1h:
https://attendee.gotowebinar.com/register/6827890652473047312

EKOPHARMA-savivaalennus

 
Savivaalennus on kampaamoissa kasvava palvelumuoto. Biohajoavuuden vuoksi se on myös ekologinen tapa vaalentaa hiusta. Webinaarissa käsitellään EKOPHARMA-savivaalennuksen perusasioita ja annetaan tietoa ja vinkkejä sen käyttöön. Suosittelemme koulutusta asiakkaille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta savivaalentamisesta.

EKOPHARMA -savivaalennus, kesto n. 1h:
https://attendee.gotowebinar.com/register/1326628258919052560

EKOPHARMA -hiustenhoitotuotteet

 
EKOPHARMA-hiustenhoitotuotteissa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Olemme valinneet tuotteidemme aktiiviaineiksi kotimaisia marjoja ja kasviuutteita ja optimoineet pH:n sopivaksi. Webinaarit tutustuttavat kattavasti kaikkiin EKOPHARMAn hiustenhoitotuotteisiin. Suosittelemme uusille kampaamoasiakkaille ja EKOPHARMA-tuotteista kiinnostuneille kampaajille.

EKOPHARMA Mustaherukka- ja Karpalo-hiustenhoitolinjat

 
Erotatko hilseet? Tiedätkö mitä on hiuspohjan kutina tai onko hiustenlähtö voitettavissa? Liiketyössä kohtaa monia hiuspohjaongelmiin liittyviä kysymyksiä. Webinaari antaa syvällisempää tietoa EKOPHARMA-hiuspohjatuotteiden raaka-aineina käytetyistä mustaherukasta ja karpalosta. Tämä koulutus varmistaa, että osaat valita asiakkaan hiuspohjaongelmaan juuri oikean tuotteen.

EKOPHARMA – Mustaherukka- ja Karpalo-hiustenhoitolinjat, kesto 28 minuuttia:
https://attendee.gotowebinar.com/recording/4549960940923094791

EKOPHARMA Vadelma-, Tyrni- ja Hilla-hiustenhoitolinjat

 
Kaipaavatko hiukset kosteutta, rakentavaa ainetta vai pelkkää kiillotusta? Hiusten oikeanlainen kosteutus varmistaa niiden kauneuden ja kiiltävyyden. Webinaari antaa syvällisempää tietoa EKOPHARMA-hiustuotteiden raaka-aineina käytetyistä vadelmasta, tyrnistä ja hillasta. Tämä koulutus varmistaa, että osaat valita juuri oikean tuotteen asiakkaiden kuiville tai käsitellyille hiuksille.

EKOPHARMA Vadelma-, Tyrni- ja Hilla-hiustenhoitolinjat, kesto 18 minuuttia:
https://attendee.gotowebinar.com/recording/1057840542851257607

EKOPHARMA Minttu-viimeistelylinja – Muotoilun ja viimeistelyn salat

 
Hiusten kuivaaminen, föönaaminen ja kampauksen tekeminen ovat iso osa asiakaspalvelua. Oikea pohjatuote varmistaa niin kampaajan onnistumisen liiketyössä kuin asiakkaan hiustenmuotoilun kotona. Mutta mitä tuotteita valitsen pohjatuotteeksi erilaatuisten hiusten käsittelyyn ja erilaisissa kampauksissa? Millä tuotteilla viimeistelen asiakkaan hiukset ja minkälaisia vinkkejä annan asiakkaalle kotiin? Webinaarissa saat vastauksen näihin kysymyksiin.

EKOPHARMA Minttu-viimeistelylinja – Muotoilun ja viimeistelyn salat, kesto 35 minuuttia
https://attendee.gotowebinar.com/recording/7718746850770546433

EKOPHARMA-tuotteiden raaka-aineet: Tensidit ja säilöntäaineet

 
Kosmeettiset tuotteet voivat aiheuttaa yliherkkyyttä ja ärsytystä. EKOPHARMA-hiustuotteiden raaka-aineiden tunteminen on hyvää asiakaspalvelua. Webinaari varmistaa, että osaat kertoa asiakkaillesi luonnollisista hiustuotteista, niiden vaikutuksista ja raaka-aineista asiantuntevasti. Webinaarissa mukana tuotepäällikkömme Lotta Reen.

EKOPHARMA-tuotteiden raaka-aineet – Tensidit ja säilöntäaineet, kesto 40 minuuttia
https://attendee.gotowebinar.com/recording/5929389534803337475

 

EKOPHARMA livekoulutukset

 
Ilmoittautuessasi live-koulutuksiin ilmoitathan omat sekä yrityksesi yhteystiedot osoitteeseen info@naviter.fi.

EKOPHARMA-hiustenhoitotuotteet ja -kasvivärit

Tuote- ja käyttökoulutus
Uusille kampaamoasiakkaille ja EKOPHARMA-tuotteista kiinnostuneille kampaajille suunnattu ihanteellisen tiivis koulutus, joka tutustuttaa kattavasti EKOPHARMAn hius- ja hiusyrttituotteisiin. EKOPHARMA-hiustenhoitotuotteissa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Olemme valinneet tuotteidemme aktiiviaineiksi kotimaisia marjoja ja kasviuutteita.

Kotimaiset lähituotetut hiusyrtit antavat mahdollisuuden räätälöityihin hoitoihin ja kasvivärin sävyjen säätelyyn.
Koulutuksissa tutustutaan tuotteisiin ja niiden vaikuttaviin aineisiin ja käyttöön. Koulutus koostuu kahdesta osasta. Aamu alkaa syventävällä teoriaosuudella, josta jatkamme käytännön osuuteen mallien avulla. Koulutukseen tarvitset mukaan omat työskentelyvälineet ja mallin. 

Tällä hetkellä ei vahvistettuja koulutuspäiviä.

EKOPHARMA-kasvivärit ja -hiusyrtit

 
Tuote-ja käyttökoulutus
Kasvivärisekoitukset sisältävät intialaisten värikasvien lisäksi EKOPHARMAn henkeen pohjautuen kotimaisia marjoja ja kotimaisia hiusyrttejä mutta eivät lainkaan synteettisiä väri-, lisä- ja säilöntäaineita ja hajusteita. Kotimaiset lähituotetut hiusyrtit antavat mahdollisuuden räätälöityihin hoitoihin ja kasvivärin sävyjen säätelyyn. Koulutuksissa tutustutaan tuotteisiin ja niiden vaikuttaviin aineisiin ja käyttöön. Koulutus koostuu kahdesta osasta. Aamu alkaa syventävällä teoriaosuudella, josta jatkamme käytännön osuuteen mallien avulla. Koulutukseen tarvitset mukaan omat työskentelyvälineet ja mallin.

Tällä hetkellä ei vahvistettuja koulutuspäiviä.

EKOPHARMA-savivaalennus

 
Tuote-ja käyttökoulutus
Savivaalennus on kampaamoissa kasvava palvelumuoto. Biohajoavuuden vuoksi se on myös ekologinen tapa vaalentaa hiusta. Koulutuksessa käsitellään EKOPHARMA-savivaalennuksen perusasioita ja annetaan tietoa ja vinkkejä sen käyttöön. Suosittelemme koulutusta asiakkaille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta savivaalentamisesta. Koulutus koostuu kahdesta osasta. Aamu alkaa syventävällä teoriaosuudella, josta jatkamme käytännön osuuteen mallien avulla.
Koulutukseen tarvitset mukaan omat työskentelyvälineet ja mallin.

Tällä hetkellä ei vahvistettuja koulutuspäiviä.

 

Ilmoittaudu koulutukseen

tilaus@naviter.fi
010 2080 800