EKOPHARMA-hiuskoulutukset 2021-05-27T07:49:29+00:00

 

EKOPHARMA-hiustuotekoulutukset

Luonnosta voimansa saavat EKOPHARMA-tuotteet huolehtivat hiustesi hyvinvoinnista hiuspohjasta latvoihin asti. EKOPHARMA-tuotteissa käytetään mahdollisimman ekologisia, uusiutuvia ja lähituotettuja raaka-aineita eikä mitään ylimääräistä. Koulutuksissa saat syventävää tietoa EKOPHARMA-hiustuotteiden, -kasvivärien, -hiusyrttien ja -savivaalennuksen raaka-aineista sekä niiden vaikutuksista ja vinkkejä käyttöön. 

Koulutukset järjestetään tällä hetkellä webinaareina, jotka ovat maksuttomia. Voit valita halutessasi live-esityksen, jossa on mahdollisuus esittää kysymyksiä suoraan kouluttajallemme tai katsoa koulutuksen myöhemmin tallenteena. Jos et löydä sopivaa ajankohtaa tai aihetta, voit kysyä myös räätälöityä koulutusta yrityksellesi tai koululle.

Ilmoittaudu webinaareihin asiakaspalveluumme info@naviter.fi.  Ilmoitathan webinaarin nimen, oman nimesi, yrityksesi yhteystiedot ja puhelinnumeron.

 

EKOPHARMA-sarja UUTUUS -koulutus

Entistä ehompi, sertifioitu EKOPHARMA-hiustuotesarja laadukkailla, tehokkailla ja ravitsevilla Suomen luonnon raaka-aineilla. Uusitut ja huippuunsa tuotekehitetyt tuotteet sekä upeat uutuudet antavat elinvoimaa, tukea ja kiiltoa hiuksille. Raikas, moderni ilme sekä 100-prosenttisesti kierrätetystä muovista valmistetut pullot, jotka ovat myös jatkokierrätettäviä. Koulutuksessa käymme läpi EKOPHARMA -hiustuotteet, sarjan uudistus ja tuote uutuudet. Koulutuksen kesto on 60 minuuttia.

7.6. Klo 17.00–18.15 EKOPHARMA –hiustuotewebinaari 

14.6. klo 11.00–12.15   EKOPHARMA –hiustuotewebinaari 

18.6. klo 11.00–12.00 Hopeahoitojauhe –erikoiswebinaari. Mukana yhteistyökumppani ekokampaaja Hanna Jalkanen. 

22.6. klo 9.00–10.15 EKOPHARMA –hiustuotewebinaari 

Ilmoittautumiset suoraan info@naviter.fi. 

 

EKOPHARMA-brändiesittely

”Puhdasta kauneutta Suomesta.” EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan ja pakataan ympäristöystävällisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti Helsingin Herttoniemessä. Luonnollinen sisältö minimoi hiusten ja hiuspohjan kemikaalikuormaa.

Uusille kampaamoasiakkaille suunnattu koulutus, joka tutustuttaa luonnonkosmetiikan filosofiaan sekä EKOPHARMA-tuotemaailmaan. Vastaamme mielellään myös sinua askarruttaviin kysymyksiin. Koulutuksen kesto on 35–40 minuuttia. 

WEBINAARI  Brändi – Tiistai 1.6.2021 klo 10.00–10.30

 

EKOPHARMA-kasvivärit

Valmiit kasvivärisekoitukset sisältävät intialaisten värikasvien lisäksi EKOPHARMAn henkeen pohjautuen kotimaisia marjoja ja kotimaisia hiusyrttejä, mutta eivät lainkaan synteettisiä väri-, lisä- ja säilöntäaineita tai hajusteita. Koulutuksessa käsitellään kasvivärjäyksen perusasioita ja annetaan pohjatietoa ja käyttöohjeita kasvivärien käyttöön. Suosittelemme koulutusta asiakkaille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta EKOPHARMA-kasviväreistä. Koulutuksen kesto on 55 minuuttia.

WEBINAARI Kasvivärit  –  Keskiviikko 16.6.2021 klo 9.00-10.00

 

EKOPHARMA-hiusyrtit ja aktiiviaineet

Kotimaiset lähituotetut hiusyrtit ja käyttövalmiit aktiiviaineet antavat mahdollisuuden räätälöityihin ja hemmotteleviin hoitonaamioihin kampaamoissa. Koulutuksessa tutustutaan tehokkaisiin EKOPHARMA-hoitonaamiotuotteisiin ja niiden vaikuttaviin aineisiin sekä annetaan käytännön vinkkejä monipuoliseen käyttöön. Suositellaan asiakkaille, jolla ei ole aikaisempaa kokemusta EKOPHARMA-hiusyrteistä ja –aktiiviaineista tai niille, jotka kaipaavat päivitystä hiusyrttien ja aktiiviaineiden käyttöön. Koulutuksen kesto on 55 minuuttia.

WEBINAARI Hiusyrtit  –  Keskiviikko 16.6.2021 klo 10.15-11.15

 

EKOPHARMA-savivaalennus

Savivaalennus / savikirkastus on hellävarainen ja luonnonmukainen vaalennustapa. Biohajoavuuden vuoksi se on myös ekologinen tapa vaalentaa hiusta. Koulutuksessa käsitellään EKOPHARMA-savivaalennukseen liittyviä perusasioita ja annetaan tietoa sekä vinkkejä sen käyttöön. Suosittelemme koulutusta asiakkaille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta savivaalentamisesta tai kokemusta EKOPHARMA-savivaalennuksesta. Koulutuksen kesto on 45 minuuttia.

WEBINAARI Savivaalennus  –  Tiistai 1.6.2021 klo 9.00-9.45

 

Ilmoittaudu koulutukseen

tilaus@naviter.fi
010 2080 800