EKOPHARMA-hiuskoulutukset 2020-01-07T07:38:48+00:00

EKOPHARMA hiustenhoitotuotteet ja kasvivärit

 
Ilmoittautuessasi koulutuksiin ilmoitathan omat sekä yrityksesi yhteystiedot.

EKOPHARMA-hiustenhoitotuotteet ja -kasvivärit

Tuotekoulutus
Uusille kampaamoasiakkaille ja EKOPHARMA-tuotteista kiinnostuneille kampaajille suunnattu ihanteellisen tiivis koulutus, joka tutustuttaa kattavasti EKOPHARMAn hius- ja kasvivärituotteisiin. EKOPHARMA-hiustenhoitotuotteissa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Olemme valinneet tuotteidemme aktiiviaineiksi kotimaisia marjoja ja kasviuutteita ja optimoineet pH:n
 
21.1. klo 10-12, Helsinki
9.3. klo 12-14, Helsinki
 

EKOPHARMA-kasvivärit ja -hiusyrtit

 
Tuote-ja käyttökoulutus
Kasvivärisekoitukset sisältävät intialaisten värikasvien lisäksi EKOPHARMAn henkeen pohjautuen kotimaisia marjoja ja kotimaisia hiusyrttejä mutta eivät lainkaan synteettisiä väri-, lisä- ja säilöntäaineita ja hajusteita. Kotimaiset lähituotetut hiusyrtit antavat mahdollisuuden räätälöityihin hoitoihin ja kasvivärin sävyjen säätelyyn. Koulutuksissa tutustutaan tuotteisiin ja niiden vaikuttaviin aineisiin ja käyttöön. Koulutus koostuu kahdesta osasta. Aamu alkaa syventävällä teoriaosuudella, josta jatkamme käytännön osuuteen mallien avulla. Koulutukseen tarvitset mukaan omat työskentelyvälineet ja mallin.
 
28.1. klo 10-15, Helsinki
2.3. klo 10-15, Helsinki

 

EKOPHARMA-savivaalennus

 
Tuote-ja käyttökoulutus
Savivaalennus on kampaamoissa kasvava palvelumuoto. Biohajoavuuden vuoksi se on myös ekologinen tapa vaalentaa hiusta. Koulutuksessa käsitellään EKOPHARMA-savivaalennuksen perusasioita ja annetaan tietoa ja vinkkejä sen käyttöön. Suosittelemme koulutusta asiakkaille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta savivaalentamisesta. Koulutus koostuu kahdesta osasta. Aamu alkaa syventävällä teoriaosuudella, josta jatkamme käytännön osuuteen mallien avulla.
Koulutukseen tarvitset mukaan omat työskentelyvälineet ja mallin.

 
29.1. klo 10-15, Helsinki
6.2. klo 12-17, Kuopio
3.3. klo 10-15, Helsinki

 

Webinaari-koulutus

 
Webinaari on kätevä ja paikasta riippumaton tapa kouluttautua. Saat sähköpostiisi osallistumislinkin, jonka kautta voit osallistua tietokoneelta tai puhelimen välityksellä. Maksuttomiin webinaari -koulutuksiin ilmoittautuminen tapahtuu tilausjärjestelmän kautta.

Webinaarit:

EKOPHARMA-kasvivärit
15.1. klo 9.00-10.00
4.2. klo 9.00-10.00
25.2. klo 9.00-10.00
24.3. klo 9.00-10.00

EKOPHARMA-hiusyrtit
15.1. klo 10.15-11.00
4.2. klo 10.15-11.00
25.2. klo 10.15-11.00
24.3. klo 10.15-11.00

EKOPHARMA-savivaalennus
15.1. klo 11.15-12.00
4.2. klo 11.15-12.00
25.2. klo 11.15-12.00
24.3. klo 11.15-12.00

EKOPHARMA -hiustenhoitotuotteet
15.1. klo 13.00-14.15
9.3. klo 9.00-10.15

EKOPHARMA Mustaherukka- ja Karpalo-hiustenhoitolinjat
11.2. klo 9.00-9.30

EKOPHARMA Vadelma-, Tyrni- ja Hilla-hiustenhoitolinjat
11.2. klo 10.00-10.45

EKOPHARMA Minttu-viimeistelylinja – Muotoilun ja viimeistelyn salat
11.2. klo 11.00-11.45

EKOPHARMA-tuotteiden raaka-aineet: Tensidit ja säilöntäaineet
11.2. klo 12.00-13.00

 

EKOPHARMA-kasvivärit

 
EKOPHARMA-kasvivärit yhdistävät kotimaisen hiustenhoitoperinteen ja intialaiset värikasvit. Kasvivärisekoitukset sisältävät intialaisten värikasvien lisäksi EKOPHARMAn henkeen pohjautuen kotimaisia marjoja ja kotimaisia hiusyrttejä mutta eivät lainkaan synteettisiä väri-, lisä- ja säilöntäaineita ja hajusteita. Webinaarissa käsitellään EKOPHARMA-kasvivärisekoitusten kaikki perustieto kuten sävyt ja käyttöohjeet. Suosittelemme koulutusta kasvivärjäyksestä kiinnostuneille ja uusille kampaamoasiakkaille.

 

EKOPHARMA-hiusyrtit

 
Kotimaisilla yrteillä on pitkät perinteet kauneuden- ja hiustenhoidossa. Olemme valinneet EKOPHARMA-kasvivärisarjaan kuusi perinteistä ja monikäyttöistä yrttiä. Webinaarissa käsitellään hiusyrttien ominaisuuksia ja käyttömahdollisuuksia sekä perehdytään Hoitavaan Hiusöljyyn ja Virkistävään Hiusöljyyn. Suosittelemme webinaaria asiakkaille, jotka haluavat syvempää tietoa hiusyrteistä ja niiden käytöstä.

 

EKOPHARMA-savivaalennus

 
Savivaalennus on kampaamoissa kasvava palvelumuoto. Biohajoavuuden vuoksi se on myös ekologinen tapa vaalentaa hiusta. Webinaarissa käsitellään EKOPHARMA-savivaalennuksen perusasioita ja annetaan tietoa ja vinkkejä sen käyttöön. Suosittelemme koulutusta asiakkaille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta savivaalentamisesta.

 

EKOPHARMA -hiustenhoitotuotteet

 
EKOPHARMA-hiustenhoitotuotteissa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Olemme valinneet tuotteidemme aktiiviaineiksi kotimaisia marjoja ja kasviuutteita ja optimoineet pH:n sopivaksi. Webinaari tutustuttaa kattavasti kaikkiin EKOPHARMAn hiustenhoitotuotteisiin. Suosittelemme uusille kampaamoasiakkaille ja EKOPHARMA-tuotteista kiinnostuneille kampaajille.

 

EKOPHARMA Mustaherukka- ja Karpalo-hiustenhoitolinjat

 
Erotatko hilseet? Tiedätkö mitä on hiuspohjan kutina tai onko hiustenlähtö voitettavissa? Liiketyössä kohtaa monia hiuspohjaongelmiin liittyviä kysymyksiä. Webinaari antaa syvällisempää tietoa EKOPHARMA-hiuspohjatuotteiden raaka-aineina käytetyistä mustaherukasta ja karpalosta. Tämä koulutus varmistaa, että osaat valita asiakkaan hiuspohjaongelmaan juuri oikean tuotteen.

 

EKOPHARMA Vadelma-, Tyrni- ja Hilla-hiustenhoitolinjat

 
Kaipaavatko hiukset kosteutta, rakentavaa ainetta vai pelkkää kiillotusta? Hiusten oikeanlainen kosteutus varmistaa niiden kauneuden ja kiiltävyyden. Webinaari antaa syvällisempää tietoa EKOPHARMA-hiustuotteiden raaka-aineina käytetyistä vadelmasta, tyrnistä ja hillasta. Tämä koulutus varmistaa, että osaat valita juuri oikean tuotteen asiakkaiden kuiville tai käsitellyille hiuksille.

 

EKOPHARMA Minttu-viimeistelylinja – Muotoilun ja viimeistelyn salat

 
Hiusten kuivaaminen, föönaaminen ja kampauksen tekeminen ovat iso osa asiakaspalvelua. Oikea pohjatuote varmistaa niin kampaajan onnistumisen liiketyössä kuin asiakkaan hiustenmuotoilun kotona. Mutta mitä tuotteita valitsen pohjatuotteeksi erilaatuisten hiusten käsittelyyn ja erilaisissa kampauksissa? Millä tuotteilla viimeistelen asiakkaan hiukset ja minkälaisia vinkkejä annan asiakkaalle kotiin? Webinaarissa saat vastauksen näihin kysymyksiin.

 

EKOPHARMA-tuotteiden raaka-aineet: Tensidit ja säilöntäaineet

 
Kosmeettiset tuotteet voivat aiheuttaa yliherkkyyttä ja ärsytystä. EKOPHARMA-hiustuotteiden raaka-aineiden tunteminen on hyvää asiakaspalvelua. Webinaari varmistaa, että osaat kertoa asiakkaillesi luonnollisista hiustuotteista, niiden vaikutuksista ja raaka-aineista asiantuntevasti. Webinaarissa mukana tuotepäälikkö Lotta Reen.

 

Ilmoittaudu koulutukseen

Marika Oinonen
Kouluttaja
hiuskoulutus(at)naviter.fi
050 433 2574