Loading...
EKOPHARMA-koulutukset 2019-06-05T06:19:43+00:00

EKOPHARMA

EKOPHARMA luonnonkosmetiikka-ammattisarja saa voimansa kotimaisista marjoista. Tule sydämellä rakennetun marjasarjan koulutuksiin. Suosittelemme aloittamaan Moduuli 1 -tuotekoulutuksesta. Moduuli 1 -tuotekoulutuksen käytyäsi voit osallistua muihin moduuleihin.

Ilmoittautuessasi koulutuksiin ilmoitathan omat sekä yrityksesi yhteystiedot, kiitos.

Moduuli 1 – Kasvojenhoitotuotteet – tuotekoulutus

Koulutuksessa tutustutaan EKOPHARMA-tuotteisiin, niiden käyttöön sekä tuotteiden vaikuttaviin aineisiin, kuten marjohin, prebiootteihin ja peptideihin.

Moduuli 2 – pH-kuorinnat ja Erikoisnaamiot – käyttökoulutus

Koulutuksessa opetellaan käyttämään vain ammattilaisille kehitettyjä pH-kuorintoja ja erikoisnaamiota, sekä niihin lisättäviä vaikuttavia aineita. Koulutus toteutetaan kuuden hengen pienryhmässä. Koulutus on tarkoitettu EKOPHARMA tuotekoulutuksen käyneille kosmetologiasiakkaillemme.

Moduuli 3 – Marjamatka-kasvohoito – käyttökoulutus

Koulutuksessa opetellaan tekemään Ekopharma marjatuotteisiin perustuvia unikkeja Marjamatka ihonhoitoelämyksiä. Koulutus toteutetaan kuuden hengen pienryhmässä. Koulutus on tarkoitettu Ekopharma-tuotekoulutuksen käyneille kosmetologiasiakkaillemme.

Moduuli 4 – Hilla käsi-, jalka- ja vartalotuotteet – tuotekoulutus + käyttökoulutus

Koulutuksessa tutustutaan Hilla vartalon- sekä käsi-ja jalkahoitotuotteisiin ja niiden vaikuttaviin aineisiin. Harjoittelemme myös Hilla-tuotteiden käyttöä pareittain. Koulutus on tarkoitettu Ekopharma-tuotekoulutuksen käyneille kosmetologiasiakkaillemme.

Ekopharma Hilla Hellä sokerointikoulutukset

Ekopharma Hilla Hellään kuuluvat suomalaiset sokerit ja sokerointituotteet. Hajusteettomia Hilla Hellä-sokereita on kolme. Hilla Hellä-sokeri 1 on kokeneen sokeroijan tehokas ja pehmeä työväline. Hilla Hellä-sokeri 2 on yleissokeri kaikkeen sokerointiin. Hilla Hellä-sokeri 3 on helppokäyttöinen sokeri esimerkiksi aloitteleville sokeroijille. Sokerointikoulutukset toteutetaan 6 hengen pienryhmissä. Kaikkiin sokerointikoulutuksiin sisältyy runsaasti ergonomia- ja kivunlievitysvinkkejä.

Moduuli 1 – Sokerointikoulutus aloittelijoille – tuotekoulutus + käyttökoulutus

 

Moduuli 2 – Sokeroinnin tekniikkakoulutus jo sokerointeja tehneille kosmetologeille – tuotekoulutus + käyttökoulutus

Moduuli 3 – Brasilialainen sokerointi – käyttökoulutus

 

Ilmoittaudu koulutukseen

Heidi Willberg
heidi(at)naviter.fi
050 527 4540

Keski-Suomen ja Pohjanmaan EKOPHARMA-koulutukset:
Merja Pekkala
Aluekouluttaja
merja(at)naviter.fi
044 742 0728