Loading...
Ripset ja Hiukset 2018-11-16T13:53:21+00:00

BTB13 Ripsien- ja hiustenhoitotuotteet

 

BTB13™ hiustenhoitotuotteet tuovat tehokasta hoitoa hiuspohjan ongelmiin. Kaikissa hiustuotteissa on patentoitua BTB13™-yhdistettä, jonka ainutlaatuinen teho hoitaa ja tasapainottaa hiuspohjaa sekä tukee luonnollista hiustenkasvua.

Eyelash Serum – Ripsiseerumi

BTB13 Ripsiseerumi sisältää ripsiä vahvistavaa BTB13™-hoitogeeliä ja pidentävää pentapeptidiä. Levitetään aamuin illoin ripsien tyveen. Sopii käytettäväksi ripsienpidennysten kanssa tai niiden poistamisen jälkeen. Sopii myös kulmakarva-alueelle, jos kasvukoloja mm. arpien takia.

Hair Growth Serum – Seerumi

Aloe vera -pohjainen seerumi on sarjan päätuote, joka sisältää BTB13™-hoitogeeliä, kofeiinia, runsaasti hoitavia vitamiineja (B5, B3, B6, C, E) sekä kasviproteiineja ja -uutteita, jotka tukevat hiusten hyvinvointia ja kasvua.

Hair Growth Shampoo and Conditioner

Aloe vera -pohjainen shampoo ja hoitoaine on kehitetty hiustenlähtöön ja vaurioituneille hiuksille. Shampoo sisältää patentoitua BTB13™-hoitogeeliä, kofeiinia ja runsaasti hoitavia vitamiineja (B3, B5, B6, C, E) sekä luonnollisia kasviuutteita, jotka tukevat hiusten hyvinvointia ja kasvua.

Hair Growth Oil – Öljy

BTB13 Hair Growth Öljy on erinomainen kuivan, kutisevan hiuspohjan hoitoon. Se sopii käytettäväksi myös hiusten öljyhoitoon. Öljy levitetään hiuspohjaan ja annetaan vaikuttaa 15-30 minuuttia ja pestään pois. Lämpö tehostaa vaikutusta.