Loading...
EKOPHARMA 2018-02-07T07:34:27+00:00

 

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Olemme valinneet tuotteidemme aktiiviaineiksi kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Käytämme tuotteissamme ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoillemme että tuotekehitykselle. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteidemme säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia.

Laajasta tuotevalikoimastamme löydät kotimaiset luonnonkosmetiikan tuotteet ihon ja hiusten hoitoon. Tuotteidemme jälleenmyyjiä ovat kauneudenhoitoalan ammattilaiset: kosmetologit ja parturi-kampaajat. Tuotteitamme käytetään ja myydään myös alan oppilaitoksissa. Jälleenmyyjämme löydät tästä linkistä

fi-natura EKOPHARMA-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EKOPHARMA-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100%.

 

fi-natura Animalian myöntämä Leaping Bunny -tunnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kaikki EKOPHARMAN ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille.

 

fi-natura EKOPHARMAn tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä, josta ne lähetetään jälleenmyyjille suoraan ilman välikäsiä.

 

Usein kysyttyä

Paljonko EKOPHARMA-tuotteet maksavat ja mistä niitä voi ostaa?

Tuotteiden suositeltu hintataso kuluttajille on 12-45 euroa riippuen tuotteesta. Kysy tarkempia hintoja lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Etsi lähin jälleenmyyjäsi täältä.

Miksi kannattaa ostaa suomalaista kosmetiikkaa?

Jos jokainen suomalainen ostaisi joka kuukausi 10 eurolla kotimaisia tuotteita, niin Suomeen tulisi 10 000 uutta työpaikkaa. Lue lisää täältä.

Onko tuotteilla tehty eläinkokeita?

Ei ole. Olemme sitoutuneet eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Lue lisää täältä.

Kuinka voin ottaa yhteyttä?

Yhteystietomme löydät Naviterin sivuilta täältä.