Loading...
Kasvot 2021-05-14T11:40:13+00:00

 

EKOPHARMA Helsinki

Kasvojenhoitotuotteet

Herukka-hoitolinja

Herukka-hoitolinja rauhoittaa ja vahvistaa ihoa

Hellävarainen Herukka-hoitolinja on kehitetty herkälle iholle ja se on ihanteellinen myös ärtyneen ihon hoidossa. Mustaherukan vitamiinit ja sen siemenöljyn ihanteelliset omega rasvahapot hoitavat ja suojaavat herkkää ihoa. Herukka-hoitolinja sisältää ihoa vahvistavaa ja sen sävyä tasoittavaa C-vitamiinia. Luonnolliset, kasviperäiset peptidit vahvistavat, suojaavat ja kosteuttavat ihoa. Allantoiini rauhoittaa herkkää ihoa ja edesauttaa prebioottien toimintaa. Prebiootit tukevat ihon luontaisten hyödyllisten mikrobien toimintaa edistäen ihon terveyttä ja puolustuskykyä.

 

Tyrni-hoitolinja

Tyrni-hoitolinja uudistaa ja kiinteyttää ihoa

Antioksidanttinen Tyrni-hoitolinja kirkastaa ihoa ja antaa sille terveen hehkun sekä suojaa ihoa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä. Tyrni sisältää paljon karotenoideja, jotka ovat A-vitamiinin esiasteita. A-vitamiini on tärkeä ainesosa nuorekkaan ihon ylläpidossa. Tyrni-hoitolinjan anti-age -peptidit tehostavat kollageenin muodostusta, ne lisäävät ihon kiinteyttä ja silottavat juonteita. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja lisää ihon täyteläisyyttä. C-vitamiini parantaa ihon kollageenisynteesiä ja tehostaa hoitolinjan antioksidanttisia vaikutuksia. Prebiootit tukevat ihon luontaista mikrobikantaa ja auttavat ehkäisemään ikääntymisen vaikutuksia.

Tyrni-hoitolinjan tuotteet:

Hellävarainen puhdistusemulsio pintakuivalle ja ikääntyvälle iholle. Se puhdistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet hellävaraisesti kuivattamatta ihoa. Tuote sisältää ravintorikasta ja antioksidanttista tyrniuutetta ja ihoa ravitsevaa manteliöljyä.

Käyttö: Levitä puhdistusemulsiota aamuin illoin vanulapulla tai sormenpäillä kasvojen ja kaulan alueelle pyörivin liikkein. Pyyhi pois vanulapulla tai huuhtele runsaalla vedellä. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Tyrni-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 250 ml, suositushinta: 24,50 €

Tyrni kasvovesi sisältää antioksidanttista ja vitamiinipitoista tyrni- ja ruusunmarjauutetta, jotka hoitavat ja ravitsevat ihoa. Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, kosteuttaa pintakuivaa ja ikääntyvää ihoa sekä tasapainottaa ihon pH-arvoa puhdistustuotteiden käytön jälkeen ja valmistaa kasvojen ihoa vastaanottamaan hoitotuotteita. Tuoksuna raikas appelsiinin eteerinen öljy.

Käyttö: Viimeistele puhdistus levittämällä kasvovettä vanulapulla kasvojen ja kaulan alueelle aamuin illoin. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Tyrni-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 250 ml, suositushinta: 24,50 €

Tyrni Päivävoide tarjoaa iholle vahvan antioksidanttisuojan sekä runsaasti ihoa uudistavia ja hoitavia aineita. Se auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä runsailla antioksidanteillaan ja vitalisoivilla vitamiineillaan. Päivävoide sisältää ihon puolustusmekanismeja parantavia prebiootteja, ihoa uudistavia peptidejä sekä arvokasta tyrnin siemenöljyä. Voiteessa on raikas appelsiinin tuoksu.

Käyttö: Levitä voidetta aamuisin puhdistuksen jälkeen kasvojen ja kaulan alueelle. Soveltuu hyvin käytettäväksi yhdessä Tyrni Hoitoseerumin kanssa. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Tyrni-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 30 ml, suositushinta: 34,50 €

Tyrni yövoide on tehotuote ikääntyvälle iholle. Ylellinen ja ravitseva voide sisältää kallisarvoista tyrninsiemenöljyä, jonka sisältämät arvokkaat omega rasvahapot ravitsevat ihoa yön aikana. Tyrnin ja ruusunmarjan marjauutteen sisältämät antioksidantit ja polyfenolit auttavat ehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Voiteen sisältämät kosteuttavat ainesosat auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Voiteessa on raikas appelsiinin tuoksu.

Käyttö: Levitä voidetta iltaisin puhdistuksen jälkeen kasvojen ja kaulan alueelle. Soveltuu hyvin käytettäväksi yhdessä Tyrni Hoitoseerumin kanssa. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Tyrni-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 30 ml, suositushinta: 36,00 €

Antioksidanttinen ja kosteuttava silmänympärysvoide suojaa ja hoitaa herkkää silmänympärysihoa. Sen sisältämä tehokas anti-age -peptidi auttaa ehkäisemään ikääntymisen aiheuttamia muutoksia. C-vitamiini auttaa ihoa uusiutumaan ja tarjoaa iholle antioksidanttisuojaa. Tyrnin ja ruusunmarjan antioksidanttiset ja vitamiinipitoiset uutteet tuovat iholle monipuolisesti ravintoaineita.

Käyttö: Taputtele kevyesti pieni määrä voidetta silmänympärysiholle aamuin illoin. Soveltuu myös huultenympärysihon hoitoon. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Tyrni-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 15 ml, suositushinta: 27,00 €

Tyrni hoitoseerumi on tehohoito ikääntyvälle iholle. Ihoa kosteuttava ja uudistava hoitoseerumi sisältää runsaasti ihoa ravitsevia ja sen toimintaa ylläpitäviä vitamiineja sekä tyrnin sisältämiä hoitavia ainesosia. Tyrnin arvokas siemenöljy on antioksidanttista ja se sisältää runsaasti ihon kaipaamia omega rasvahappoja. Seerumin prebiootit ylläpitävät ihon puolustuskykyä ja toimintaa, persiljauutteella on ihon sävyä tasapainottava vaikutus. Sopii myös silmänympärysiholle.

Käyttö: Levitä seerumia aamuin illoin puhdistuksen jälkeen kasvojen ja kaulan alueelle ennen Tyrni päivä-tai yövoidetta. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Tyrni-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 30 ml, suositushinta: 35,00 €

Arvokasta tyrnin siemenöljyä sisältävä ravinto- ja vitamiinirikas kasvoöljy tarjoaa iholle monipuolisesti hoitavia ainesosia. Se suojaa ja pehmentää ihoa ja sen sisältämä ubikinoni Q10 toimii voimakkaana antioksidanttina suojaten ihoa ympäristötekijöiden vaikutuksilta. Ravitseva kasvoöljy on erinomainen ihonhoitotuote ikääntyvälle iholle varsinkin talviaikaan, jolloin iho tarvitsee tavallista enemmän rasvahappoja ja runsautta ihonhoitoon.

Käyttö: Käytä sellaisenaan kasvojen ja kaulan alueella päivä- ja/tai yövoiteena. Voit myös lisätä 2-3 tippaa Tyrni päivä-tai yövoiteeseen lisäämään hoitotehoa. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Tyrni-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 30 ml, suositushinta: 29,90 €

Kaksitehoinen Tyrni kasvokuorinta poistaa kuollutta pintasolukkoa ja kirkastaa ihoa. Mekaanisena kuorivana aineena on hellävarainen ja ekologinen bambujauhe, joka elvyttää ihon pintaverenkiertoa ja tehostaa kuorinnan puhdistavaa vaikutusta. Kemiallisena kuorivana aineena toimivat hellävaraiset hedelmähapot.

Käyttö: Levitä kasvokuorinta pehmein, pyörivin liikkein puhtaalle ja kuivalle iholle kasvojen ja kaulan alueelle. Anna vaikuttaa 2-5 minuuttia. Hiero ihoa kevyesti kostein sormin ja huuhtele runsaalla vedellä. Ei silmänympärysiholle. Käyttö 2-4 kertaa kuukaudessa. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Tyrni-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 50 ml, suositushinta: 23,80 €

Ihoa uudistava tehonaamio ikääntyvän ihon hoitoon. Kasvonaamio sisältää kosteuttavia ainesosia, jotka ylläpitävät ihon terveyttä ja kosteustasapainoa. Vitamiinirikas tyrnin marjauute sisältää runsaasti ihoa hoitavia ainesosia, tyrniöljyn suuri beetakaroteenipitoisuus ja sen arvokkaat rasvahapot hoitavat ja ravitsevat ihoa. Karitevoin ylellinen koostumus antaa voiteelle runsautta tarjoten pehmeyttä iholle. Kasvonaamio sisältää myös arvokkaita ihoa kiinteyttäviä ja uudistavia peptidejä, jotka auttavat ihoa uudistumaan. Ne ylläpitävät ihon hyvinvoivaa ja nuorekasta ulkonäköä.

Käyttö: Levitä naamio puhdistuksen jälkeen kasvojen ja kaulan alueelle. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Pyyhi kasvoveteen kostutetulla vanulapulla. Käyttö 1-2 kertaa viikossa. Naamiota voi käyttää myös kuuriluontoisesti yövoiteena hoitotehon lisäämiseksi. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Tyrni-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 50 ml, suositushinta: 34,00 €

 

 

Matkapakkaus, 2 x 75 ml – 12,00€
–  Puhdistusemulsio, kasvovesi

 

 

Vadelma -hoitolinja

Vadelma-hoitolinja kosteuttaa ja heleyttää ihoa

Kosteuttava Vadelma-hoitolinja heleyttää ja pehmentää ihoa. Vadelma sisältää kosteuttavia aineisosia, sen sisältämät vitamiinit ja hivenaineet hoitavat ja suojaavat ihoa. Antioksidanttinen vadelman siemenöljy parantaa ihon kimmoisuutta ja joustavuutta. Vadelma-hoitolinjan keramidit ovat ihossa luontaisesti esiintyviä lipidejä, jotka iholle lisättynä vahvistavat ihon omaa kykyä estää kosteuden haihtumista. Ksylitoli sitoo kosteutta itseensä ja estää sen haihtumista iholta sekä aktivoi ihon oman hyaluronihapon toimintaa. Lapista poimittu tupasvilla on kotimainen tehokosteuttava raaka-aine, joka suojaa ja hoitaa ihoa.

Vadelma-hoitolinjan tuotteet:

Vadelmauutetta sisältävä puhdistusvaahto on pehmeä ja ylellisen tuntuinen vaahto, joka puhdistaa meikin ja lian kasvoilta hellävaraisesti kuivattamatta ihoa. Vadelmauute ja glyseriini kosteuttavat ihoa jättäen ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Se sopii päivittäiseen käyttöön ja sitä voidaan käyttää myös silmämeikin poistoon.

Käyttö: Levitä puhdistusvaahtoa aamuin illoin vanulapulla tai sormenpäillä kasvojen ja kaulan alueelle pyörivin liikkein. Pyyhi pois vanulapulla tai huuhtele runsaalla vedellä. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Vadelma-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 250 ml, suositushinta: 24,50 €

Herkullista vadelmaa sisältävä kasvovesi raikastaa ja kosteuttaa ihoa. Kasvovesi tasapainottaa ihoa kasvojen puhdistuksen jälkeen ja valmistaa ihoa vastaanottamaan hoitotuotteet. Sopii hyvin pintakuivalle sekä sekaiholle. Sisältää kosteuttavaa vadelmauutetta, aaloeta sekä kotimaisilta soilta kerättyä tupasvillaa ja glyseriiniä, jotka kosteuttavat ihoa.

Käyttö: Viimeistele puhdistus suihkuttamalla tai levittämällä kasvovettä vanulapulla kasvojen ja kaulan alueelle aamuin illoin. Vältäthän tuotetta joutumista silmiin. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Vadelma-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 250 ml, suositushinta: 24,50 €

Puhdistaa hellävaraisesti meikin ja epäpuhtaudet iholta. Misellivesi hoitaa sekä puhdistusaineen, kasvoveden että silmämeikinpoistoaineen tehtävät. Miselliveden tehon takana ovat pallonmuotoiset misellit, jotka sieppaavat rasvaliukoiset aineet sisäänsä ja kuljettavat ne pois iholta. Misellivesipyyhinnän jälkeen iho on raikas, joustava ja puhdas. Kosteuttavina aineina ovat vadelmauute sekä kotimainen betaiini.

Käyttö: Levitä misellivettä aamuin illoin vanulapulla tai sormenpäillä kasvojen ja kaulan alueelle pyörivin liikkein. Ei tarvitse huuhdella pois. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Vadelma-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 250 ml, suositushinta: 24,50 €

Vadelma Kasvovoide kosteuttaa ihoa luonnollisesti vadelmauutteen ja keramidien voimalla. Sen kevyt koostumus imeytyy ihoon nopeasti ja se kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti. Vadelma ja kotimaisilta soilta kerätty tupasvilla kosteuttavat ihoa, karitevoi ja manteliöljy ravitsevat ja hoitavat ihoa. Kasvovoide sisältää myös keramideja sekä hyaluronihappoa, jotka ylläpitävät ihon luontaista kosteustasapainoa.

Käyttö: Levitä voidetta aamuin illoin puhdistuksen jälkeen kasvojen ja kaulan alueelle. Soveltuu hyvin käytettäväksi yhdessä Vadelma Hoitoseerumin kanssa. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Vadelma-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 30 ml, suositushinta: 29,90 €

Silmänympärysgeeli sopii hyvin nuorelle ja pintakuivalle iholle, sen optimoitu koostumus kosteuttaa herkkää silmänympärysihoa. Vadelma, ksylitoliyhdiste sekä keramidit ja hyaluronihappo kosteuttavat ihoa ja ylläpitävät sen luontaista kosteustasapainoa. Silmänympärysgeelin kasviperäiset peptidit ylläpitävät ja vahvistavat ihon omaa puolustusmekanismia.

Käyttö: Taputtele kevyesti pieni määrä geeliä silmänympärysiholle aamuin illoin. Soveltuu myös huultenympärysihon hoitoon. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Vadelma-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 15 ml, suositushinta: 24,00 €

Hoitoseerumi lisää ihon kosteuspitoisuutta, sen sisältämät hoitavat aineet ovat tiiviissä muodossa tarjoten iholle runsaasti kosteuttavia ja hoitavia yhdisteitä. Vadelma, kurkku, betaiini ja ksylitoliyhdiste ovat seerumin tehokosteuttavia raaka-aineita, jotka tukevat ihon luontaista kosteustasapainoa. Seerumin prebiootit ylläpitävät ja vahvistavat ihon luontaista puolustusmekanismia, peptidit kosteuttavat ja vahvistavat ihoa.

Käyttö: Levitä seerumia aamuin illoin puhdistuksen jälkeen kasvojen ja kaulan alueelle ennen Vadelma Kasvovoidetta. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Vadelma-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 30 ml, suositushinta: 29,90 €

Heleyttävä kasvoöljy sopii nuorelle, pintakuivalle tai sekaiholle. Vadelman ja viinirypäleen siemenöljyt ravitsevat ihoa hyvillä rasvahapoillaan. Niiden sisältämät antioksidantit ovat ihoa suojaavia ja hoitavia. E-vitamiini suojaa ihoa haitallisilta ympäristötekijöiltä. Öljyn tuomat antioksidantit, vitamiinit ja rasvahapot tukevat ihon hyvinvointia ja auttavat ylläpitämään sen kosteustasapainoa.

Käyttö: Käytä sellaisenaan kasvojen ja kaulan alueella päivä- ja/tai yövoiteena. Voit myös lisätä 2-3 tippaa Vadelma Kasvovoiteeseen lisäämään hoitotehoa. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Vadelma-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 30 ml, suositushinta: 29,90 €

Hellävarainen kasvokuorinta poistaa kuollutta pintasolukkoa ja kirkastaa normaalia-, pintakuivaa- tai sekaihoa. Kuorivana aineena ekologinen bambujauhe, joka kuorii ihoa hellävaraisesti. Vadelma, ksylitoliyhdiste sekä glyseriini kosteuttavat ihoa ja ylläpitävät ihon luontaista kosteustasapainoa. Viinirypäleen siemenöljy tarjoaa iholle hyviä rasvahappoja sekä suojaavia antioksidantteja.

Käyttö: Levitä kasvokuorinta pehmein, pyörivin liikkein puhtaalle ja kuivalle iholle kasvojen ja kaulan alueelle. Hiero ihoa kevyesti kostein sormin ja huuhtele runsaalla vedellä. Ei silmänympärysiholle. Käyttö 2-4 kertaa kuukaudessa. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Vadelma-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 50 ml, suositushinta: 23,00 €

Kosteuttava kasvonaamio on helppo ja nopea tehohoito ihon pintakuivuuteen. Aaloe, vadelma sekä kotimaisilta soilta kerätty tupasvilla kosteuttavat ihoa, keramidit ja hyaluronihappo pitävät luonnollisesti yllä ihon omaa kosteustasapainoa. Runsas karitevoi ravitsee ihoa ja viinirypäleen siemenöljy tarjoaa iholle ravinteita ja antioksidantteja.

Käyttö: Levitä naamio puhdistuksen jälkeen kasvojen ja kaulan alueelle. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Pyyhi kasvoveteen kostutetulla vanulapulla. Käyttö 1-2 kertaa viikossa. Naamiota voi käyttää myös kuuriluontoisesti yövoiteena hoitotehon lisäämiseksi. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Vadelma-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 50 ml, suositushinta: 24,50 €

 

 

  

Matkapakkaus, 2 x 75 ml – 12,00€
–  Puhdistusvaahto, kasvovesi

 

 

Karpalo-hoitolinja

Karpalo-hoitolinja tasapainottaa ihoa ja vähentää tulehdusta

Karpalo-hoitolinja tasapainottaa ihoa ja vähentää sen tulehdusta. Karpalon antimikrobiset ainesosat puhdistavat ihoa ja tasapainottavat talintuotantoa. Karpalo sisältää puhdistavia antioksidantteja, jotka ehkäisevät mikrobien kasvua. Karpalon siemenöljy on erittäin antioksidanttinen öljy, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Karpalo-hoitolinja sisältää ihon talintuotantoa sekä pH:ta tasapainottavia ainesosia. Piparminttuöljy raikastaa ja puhdistaa ihoa sekä supistaa ihohuokosia. Karpalo-hoitolinjaan kuuluvat myös herkälle iholle ja ruusufinnille kehitetyt erikoishoitotuotteet.

Karpalo-hoitolinjan tuotteet:

Puhdistusöljy sisältää karpalon ja viinirypäleen antioksidanttisia siemenöljyjä sekä luonnollista E-vitamiinia ja raikastavaa piparmintun eteeristä öljyä. Puhdistusöljy liuottaa iholta rasvaliukoiset epäpuhtaudet, puhdistusöljyn jälkeen voidaan käyttää puhdistusgeeliä viimeistelemään kasvojenpuhdistus.

Käyttö: Levitä iltaisin puhdistusöljyä kasvojen ja kaulan alueelle. Tämän jälkeen levitä puhdistusgeeliä tai emulsiota iholle pyörivin liikkein vanulapulla tai sormenpäillä. Pyyhi pois vanulapulla tai huuhtele runsaalla vedellä. Sopii kaikille ihotyypeille.

Kuluttajakoko: 100 ml, suositushinta: 16,50 €

Karpalogeeli on hellävarainen pesugeeli kasvoille. Se puhdistaa ihoa tehokkaasti ja hellävaraisesti tukien samalla ihon luontaista pH-tasapainoa. Glyseriini ja betaiini kosteuttavat ihoa. Karpalo sisältää antimikrobisia yhdisteitä ja siitä valmistettu marjauute hoitaa ihoa hellävaraisesti. Puhdistusgeelin piparminttuöljyllä on ihoa viilentäviä ja tasapainottavia ominaisuuksia.

Käyttö: Levitä puhdistusgeeliä aamuin illoin vanulapulla tai sormenpäillä kasvojen ja kaulan alueelle pyörivin liikkein. Pyyhi pois vanulapulla tai huuhtele runsaalla vedellä. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Karpalo-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 250 ml, suositushinta: 24,50 €

Karpalo kasvovesi on ihoa rauhoittava ja tasapainottava. Se sisältää kivennäisaine- ja vitamiinirikasta aaloeta, jolla on ihoa vahvistavia ja hoitavia ominaisuuksia. Pajunkuori sisältää tulehduksenvastaisia aineita, ja siitä valmistettu uute on ihoa hoitavaa ja tasapainottavaa. Piparminttuöljy raikastaa ihoa ja karpalouute tuo iholle luonnollisia vitamiineja ja antioksidantteja.

Käyttö: Viimeistele puhdistus suihkuttamalla tai levittämällä kasvovettä vanulapulla kasvojen ja kaulan alueelle aamuin illoin. Vältäthän tuotetta joutumista silmiin. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Karpalo-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 250 ml, suositushinta: 24,50 €

Karpalo Öljytön kosteusvoide on erinomainen rasvaiselle tai akneiholle sopiva tuote, joka kosteuttavan ominaisuutensa vuoksi sopii myös normaalille ja sekaiholle. Se on valmistettu aaloeuutteen pohjalle. Aaloe sisältää runsaasti iholle hyödyllisiä aminohappoja sekä ihoa hoitavia ja rauhoittavia yhdisteitä. Karpalot sisältävät antioksidanttisia ja antimikrobisia yhdisteitä, marjauute hoitaa ihoa hellävaraisesti. Voiteen hoitavuutta lisäävät sen B-, C- ja E-ryhmän vitamiinit sekä ihoa rauhoittava allantoiini.

Käyttö: Levitä voidetta aamuin illoin puhdistuksen jälkeen kasvojen ja kaulan alueelle. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Karpalo-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 30 ml, suositushinta: 29,80 €

Tulehdusta vähentävä voide joka sopii sekä akneiholle että rosacea-iholle. Voiteen sisältämä timjami on ominaisuuksiltaan ihoa puhdistava. Karpalot sisältävät antioksidanttisia ja antimikrobisia yhdisteitä, marjauute hoitaa ihoa hellävaraisesti. Sisältää myös kosteuttavaa betaiinia ja antioksidanttista viinirypäleen siemenöljyä.

Käyttö: Levitä aamuin illoin puhdistuksen jälkeen Anti-akne tai -Rosacea Hoitogeelin päälle. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Karpalo-linjan tuotteita.
Tuote sisältää aurinkosuojaa.

Kuluttajakoko: 30 ml, suositushinta: 33,00 €

Karpalo Siemenöljyllä on ihoa ravitseva, vahvistava ja suojaava vaikutus, se auttaa tasapainottamaan ihon talintuotantoa. Karpalon ja viinirypäleen siemenöljyt ravitsevat ihoa hyvillä rasvahapoillaan. Niiden sisältämät antioksidantit ovat ihoa suojaavia ja hoitavia. Piparmintulla on ihoa viilentävä ja tasapainottava vaikutus.

Käyttö: Käytä sellaisenaan kasvojen ja kaulan alueella päivä- ja/tai yövoiteena. Voit myös lisätä 2-3 tippaa Öljyttömään Hoitovoiteeseen lisäämään hoitotehoa. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Karpalo-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 30 ml, suositushinta: 29,90 €

Ihoa tasapainottava ja rauhoittava kasvonaamio hoitaa ja uudistaa ihoa. Naamio sisältää syväpuhdistavaa savea, runsaasti ihoa hoitavia vitamiineja sekä ihoa rauhoittavaa allantoiinia. Piparminttu ja karpalo ovat vaikutuksiltaan antimikrobisia ja ihoa tasapainottavia. Viinirypäleen siemenöljy tarjoaa iholle hyviä rasvahappoja ja suojaavia antioksidantteja.

Käyttö: Levitä naamio puhdistuksen jälkeen kasvojen ja kaulan alueelle. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Huuhtele runsaalla vedellä. Käyttö noin kerran viikossa. Ei silmänympärysiholle. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Karpalo-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 50 ml, suositushinta: 24,50 €

Erikoiskasvonaamio rosacea- ja akneiholle, käytetään paikallisesti hoitamaan ja rauhoittamaan iho-ongelmia. Sisältää syväpuhdistavaa savea sekä timjami-, puna-apila- ja pajunkuoriuutetta, joilla on ihoa puhdistavia ja hoitavia ominaisuuksia. Naamion sisältävät vitamiinit hoitavat ihoa ja karpalo, piparminttu ksylitoliyhdiste auttavat tasapainottamaan ihon toimintoja. Viinirypäleen siemenöljy tarjoaa iholle hyviä rasvahappoja ja suojaavia antioksidantteja.

Käyttö: Levitä erikoisnaamio puhdistuksen jälkeen paikallisesti akne- tai rosacea-alueelle. Käytä muualle kasvo ja kaulan alueelle tasapainottavaa naamiota. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Huuhtele runsaalla vedellä. Käyttö noin kerran viikossa. Ei silmänympärysiholle. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Karpalo-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 50 ml, suositushinta: 28,00 €

Hoitogeeli on tehohoitotuote, joka on kehitetty rosacea-iholle. Tuotetta käytetään paikallisesti rosacea-alueella, se auttaa lievittämään rosacean oireita ja tukee ihon hyvinvointia. Hoitogeeli sisältää ihon kuntoa ylläpitäviä vitamiineja sekä rauhoittavaa allantoiinia. Karpalo sisältää antioksidanttisia ja antimikrobisia yhdisteitä ja sen marjoista tehty karpalouute hoitaa ja tasapainottaa ihoa. Aaloe puolestaan sisältää runsaasti aminohappoja sekä runsaasti kivennäisaineita ja ihoa rauhoittavia aineita, jotka yhdessä normalisoivat ihon toimintaa.

Käyttö: Levitä aamuin illoin puhdistuksen jälkeen paikallisesti rosacea-alueelle ennen hoitovoidetta. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Karpalo-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 30 ml, suositushinta: 24,50 €

Anti-akne hoitogeeli on tarkoitettu käytettäväksi tulehtuneille ihoalueille rauhoittamaan ihoa ja lievittämään aknen oireita. Se sisältää aknen hoitoon tutkitusti tehokkaita yhdisteitä sekä salisyylihappoa, jotka auttavat helpottamaan tulehdusta. Karpalon marjauute, pajunkuori- sekä takiaisuute hoitavat ja tasapainottavat ihoa.

Käyttö: Levitä aamuin illoin puhdistuksen jälkeen paikallisesti aknealueille ennen hoitovoidetta. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Karpalo-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 30 ml, suositushinta: 19,90 €

Tehohoitotuote tulehtuneille ihoalueille. Sen sisältämä karpalouute, piparminttu ja sinkki ovat ominaisuuksiltaan antibakteerisia ja ihoa rauhoittavia, ne auttavat tasapainottamaan ihon toimintaa. Viinirypäleen siemenöljy ravitsee ihoa ja sisältää runsaasti antioksidantteja. Tuote sisältää myös ihoa rauhoittavaa allantoiinia sekä hoitavaa pantenolia. Aaloe kosteuttaa ihoa, se sisältää runsaasti iholle hyödyllisiä aminohappoja sekä ihoa hoitavia ja rauhoittavia yhdisteitä.

Käyttö: Levitä sinkkipastaa iltaisin paikallisesti puhdistetulle ihoalueelle suojaamaan ja rauhoittamaan ihoa. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Karpalo-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 30 ml, suositushinta: 15,00 €

 

 

Matkapakkaus, 2 x 75 ml – 12,00€
– Puhdistusgeeli, kasvovesi

 

 

Sisältää auringon UV-säteiltä suojaavaa titaanidioksidia ja sinkkioksidia sekä ihoa suojaavaa antioksidanttista porkkanauutetta. Hoitavuutta lisäävät mustaherukan siemenöljy ja seesamiöljy.

Käyttö: Levitä aamuisin puhtaille kasvoille. SPF15/keskitason suoja

Kuluttajakoko: 50 ml, suositushinta: 34,50 €

SPF 30 Aurinkovoiteen fysikaalinen aurinkosuoja muodostuu titaanidioksidista ja sinkkioksidista. Hoitavaa mustaherukkaa sisältävä voide imeytyy iholle helposti. Fysikaalisia aurinkosuojatuotteita suositellaan etenkin lapsille ja herkkäihoisille.

Käyttö: Levitä runsaasti iholle. Lisää tarvittaessa. SPF 30/korkea suoja.

Kuluttajakoko: 50 ml, suositushinta: 34,50 €

Herukka Marjabalmi sekä Vadelma Marjabalmi on pakattu 100% biohajoavaan, suomalaiseen Sulapac-pakkaukseen. Se on monikäyttöinen, ihoa ravitseva ja rauhoittava, vedetön marjabalmi, joka sopii kuivalle iholle niin paikallisesti kuin vaikkapa kasvoillekin, huulivoiteeksi, ulkoiluun. Hajusteeton. 30ml. Hyvin pieni määrä riittää isollekin alueelle. Tuote on tehty karitevoipohjaan, eli se ns. sulaa kun sitä pyörittelee sormissa hetken. Nämä marjabalmit on pakattu ensimmäisinä kosmetiikkatuotteina kotimaiseen Sulapac-purkkiin, joka on tehty kestävän kehityksen menetelmällä puuhakkeesta ja biohajoavasta sidosaineesta. Purkin voi heittää käytön jälkeen kompostiin tai biojäteroskikseen. Sulapac ja Ekopharma ponnistavat Suomesta kohti ekologisempaa tulevaisuutta.

Kuluttajakoko: 30 ml, suositushinta: 28,00 €