Loading...
Lapset 2018-02-14T12:28:59+00:00

 

EKOPHARMA Helsinki

Lasten tuotteet

Kuutin Omppu -hoitolinja

Kehitetty pienten lasten erityistarpeet huomioon ottaen

Kuutin Omppu -tuotteet on kehitetty pienten lasten ihon ja hiusten erityistarpeet huomioon ottaen. Linjan raaka-aineet ovat mietoja ja hellävaraisia, ja tuotteet sopivat myös vauvoille. Tuotteet sisältävät ihoa ja hiuksia hoitavia poimulehteä, ratamoa ja takiaista.

Kuutin Omppu -hoitolinjan tuotteet:

Kuutin Omppushampoo

Mieto ja hoitava voidemainen shampoo lapsille, sopii myös vartalon pesuun. Shampoo sisältää mietoja tensidejä, jotka eivät kuivata hiuksia tai ihoa. Betaiini ja glyseriini kosteuttavat hiuksia ja ihoa, poimulehti, ratamo ja takiainen hoitavat hiuksia ja ihoa. Manteli- ja viinirypäleensiemenöljyt ovat ihoa ja hiuksia ravitsevia.

Käyttö: Annostele pieni määrä shampoota kylpyveteen tai suoraan lapsen kosteisiin hiuksiin sekä iholle. Vaahdota kevyesti ja huuhtele runsaalla vedellä. Varoitus! Märkä lapsi voi olla liukas. Vältäthän tuotteen joutumista silmiin.

Matkakoko: 75 ml, suositushinta: 7,50 €
Kuluttajakoko: 200 ml, suositushinta: 14,00 €

Hiusten kampaamista helpottava kosteuttava, hiuksiin jätettävä hoitosuihke. Tekee pitkien hiusten käsittelystä helpompaa. Sopii luonnonkiharille sekä helposti takkuuntuville hiuksille.

Käyttö: Suihkuta kuiviin tai pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin, harjaa hiukset. Vältä tuotteen joutumista silmiin.

Kuluttajakoko: 100 ml, suositushinta: 12,50 €

Lapsille suunnattu käsienpesugeeli pesee kädet hellävaraisesti ja kuivattamatta. Sisältää ihoa hoitavaa ratamo-, poimulehti ja takiaisuutetta. Glyseriini ja betaiini kosteuttavat ihoa.

Käyttö: Annostele pieni määrä pesugeeliä, vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

Kuluttajakoko: 300 ml, suositushinta: 12,00 €