Loading...
Vartalo 2017-09-07T11:09:06+00:00

 

EKOPHARMA Helsinki

Vartalonhoitotuotteet

Hilla-vartalonhoitolinja

Hilla-vartalonhoitolinja vastaa kattavasti vartalonhoidon haasteisiin

Hilla-vartalonhoitolinjan tuotteet:

Puhdistaa ihon hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Miedot luonnolliset pesevät aineet puhdistavat ihon hellävaraisesti ja tehokkaasti ärsyttämättä ihoa. Betaiini ja ksylitoliyhdisteet kosteuttavat ihoa. Antioksidanttinen hillauute suojaa ihoa ympäristön rasitustekijöiltä.

Käyttö: Levitä pyörivin liikkein kostealle iholle, huuhtele runsaalla vedellä. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Hilla-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 500 ml, suositushinta: 19,90 €

Nopeasti imeytyvä Hilla Vartaloöljy ravitsee ja pehmentää kuivaa ihoa. Sisältää antioksidanttista hilla- ja viinirypäleen siemenöljyä, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Inkapähkinäöljy parantaa ihon kimmoisuutta ja ehkäisee venymis- ja raskausarpien syntymistä. Sen sisältämät välttämättömät rasvahapot ravitsevat ihoa. Nimestään huolimatta inkapähkinä ei kasvitieteellisesti ole pähkinä ja se sopii myös pähkinäallergikoille.

Käyttö: Levitä öljyä pyörivin liikkein vartalolle, etenkin ihon kuiviin kohtiin. Hoitotehon lisäämiseksi öljyä voidaan sekoittaa Hilla Vartalovoiteen joukkoon. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Hilla-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 150 ml, suositushinta: 36,70 €

Inkapähkinäöljyä sisältävä ihon kimmoisuutta lisäävä kosteuttava vartalovoide. Inkapähkinäöljyn sisältämät välttämättömät rasvahapot parantavat ihon kimmoisuutta ja ravitsevat ihoa tehokkaasti. Aineenvaihduntaa edistävä inkivääriuute tehostaa ihon pintaverenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Voide on koostumukseltaan kevyt ja se imeytyy nopeasti. Siinä on kevyt inkiväärin tuoksu. Nimestään huolimatta inkapähkinä ei kasvitieteellisesti ole pähkinä ja se sopii myös pähkinäallergikoille.

Käyttö: Levitä voidetta hierovin liikkein kiinteytystä kaipaaville alueille, kuten reidet, käsivarret ja vatsa. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Hilla-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 250 ml, suositushinta: 29,90 €

Vartalovoiteen täyteläinen ja ravitseva koostumus kosteuttaa tehokkaasti kuivaa ihoa. Sisältää kosteuttavaa betaiinia ja glyseriiniä. Hillan siemenöljy ravitsee ja pehmentää ihoa, antioksidanttinen hillauute suojaa ihoa ympäristön aiheuttamilta haittatekijöiltä. Tuoksuna ihana hilla.

Käyttö: Levitä voidetta puhtaalle iholle pyörivin liikkein aamuin illoin. Hoitotehon lisäämiseksi voidaan sekoittaa joukkoon Hilla vartaloöljyä. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Hilla-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 250 ml, suositushinta: 25,00 €

Hajusteeton tehokosteuttava ja ärtynyttä tai herkkää ihoa rauhoittava vartaloseerumi. Seerumi sisältää ihoa rauhoittavia ja kosteuttavia kasviuutteita. Aaloe ja mustaherukkauute rauhoittavat ja hoitavat ihoa. Antioksidanttinen hillauute ja C-vitamiini suojaavat ihoa haitallisten ympäristötekijöiden vaikutuksilta. Kauran sisältämä beetaglukaani rauhoittaa, ravitsee ja kosteuttaa ärtynyttä tai kuivaa ihoa.

Käyttö: Levitä seerumia vartalon iholle pyörivin liikkein. Seerumi sopii hyvin herkkäihoisille ja lapsille tehokosteutukseen tai ärtyneen ihon hoitoon. Voidaan käyttää myös sokeroinnin tai auringonoton jälkeen. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Hilla-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 250 ml, suositushinta: 44,50 €

Kiinteyttävä ja aineenvaihduntaa kiihdyttävä tehotuote selluliittialueille. Sisältää pintaverenkiertoa ja aineenvaihduntaa tehostavaa kofeiinia ja inkivääriuutetta. Seerumin sisältämä lauryyliproliini auttaa vähentämään näkyvää selluliittia ja appelsiini-ihoa. Timjamiuute edistää kuona-aineiden poistumista. Seerumissa on kevyt inkiväärin tuoksu.

Käyttö: Levitä seerumia selluliittialueille pyörivin liikkein. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Hilla-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 100 ml, suositushinta: 29,90 €

Käsi- ja jalkahoitolinjat

Käsi- ja jalkahoitolinjat hoitavat ihoa luonnollisesti

Käsi- ja jalkahoitotuotteet:

Käsienpesugeelin luonnolliset miedot pesevät aineet puhdistavat kädet tehokkaasti kuivattamatta ihoa. Sisältää antioksidanttista hillauutetta sekä ihoa kosteuttavaa betaiinia ja glyseriiniä.

Käyttö: Hiero kosteisiin käsiin, huuhtele runsaalla vedellä. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Hilla-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 300 ml, suositushinta: 20,00 €

Nopeasti imeytyvä kuivaa ihoa kosteuttava ja pehmentävä käsivoide. Aaloe ja glyseriini hoitavat ja kosteuttavat. Manteliöljy ja antioksidanttinen hillaöljy ravitsevat ja pehmentävät ihoa.

Käyttö: Levitä voidetta käsien iholle pyörivin liikkein. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Hilla-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 150 ml, suositushinta: 15,00 €

Kosteuttava, pehmentävä ja ihon sävyä tasoittava käsivoide. Tuote sopii ikääntyvän sekä erittäin kuivan ihon hoitoon. Sisältää antioksidanttista hillauutetta ja ihoa rauhoittavaa allantoiinia. Persiljauute ja C-vitamiini kirkastavat ihoa ja häivyttävät pigmenttimuutoksia. Voiteen sisältämät hyaluronihappo ja keramidit hoitavat ja kosteuttavat ihoa.

Käyttö: Levitä voidetta käsille pyörivin liikkein. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Hilla-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 50 ml, suositushinta: 15,00 €

Kuivia kynsinauhoja ravitseva ja pehmentävä kynsinauhaöljy. Sisältää pehmentävää ja antioksidanttista viinirypäleen siemenöljyä sekä antioksidanttista hillan siemenöljyä, joka suojaa ihoa haitallisten ympäristötekijöiden vaikutuksilta. Tuoksuna ihana hilla.

Käyttö: Hiero pieni määrä öljyä kynsinauhoille ja kynsille. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Hilla-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 30 ml, suositushinta: 15,00 €

Jalkojen ihoa tehokkaasti kosteuttava ja pehmentävä jalkavoide. Sisältää antioksidanttista hillauutetta sekä ihoa hoitava ja pehmentävää karitevoita ja jojobaöljyä. Voiteen sisältämä allantoiini rauhoittaa ihoa, glyseriini kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Voiteessa on kevyt inkiväärin tuoksu.

Käyttö: Hiero voidetta pyörivin liikkein jalkojen iholle. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös muita EKOPHARMA Hilla-linjan tuotteita.

Kuluttajakoko: 150 ml, suositushinta: 15,00 €


Vadelma käsivoide pehmentää ja kosteuttaa kuivaa käsien ihoa. 50ml pakkaus kulkee kätevästi laukussa mukana.

Käyttö: Levitä käsien iholle ja lisää päivän aikana tarvittaessa.

Kuluttajakoko: 50 ml, suositushinta: 9,95 €