Loading...
Arvomme 2017-09-11T11:34:16+00:00

Arvomme

Innovatiivisuus – Ammattiosaaminen yhdistettynä luonnon parhaisiin raaka-aineisiin

Tuotteissamme yhdistyvät tuotekehityksen vankka ammattiosaaminen hellävaraisiin luonnollisiin raaka-aineisiin. Meille toimivien, hoitavien ja hyvin siedettyjen tuotteiden valmistaminen on sydämen asia. Valitsemme tuotteisiimme tehokkaita ja laadukkaita raaka-aineita, joista ammattilaisemme luovat ainutlaatuiset ja tehokkaat suomalaiselle herkälle iholle sopivat tuotteemme.

Tuotekehityksessä valitsemme parhaat raaka-aineet, jotka tarjoavat hyviä tuloksia ja ovat turvallisia ihmiselle sekä luonnolle. Hyödynnämme tieteen viimeisimmät innovaatiot vaikuttavissa aineissa ja käytämme luonnon parhaimpia raaka-aineita. Tuotteissamme yhdistyvät luonnollisuus, hoitavuus ja vastuullisuus.

Siedettävyys – Raaka-aineemme ovat mietoja ja ihoystävällisiä

Käytämme Naviterilla mietoja ympäristöystävällisiä raaka-aineita, jotka soveltuvat hyvin herkällekin iholle. Tuotteidemme hyvä siedettävyys on meille ensiarvoisen tärkeää, kuitenkin samaan aikaan tuotteidemme hoitavuuden tulee olla paras mahdollinen.

Tuotteemme on suunniteltu suomalaisen ihon tarpeisiin. Hyvä siedettävyys on lähtökohtana niin tuotekehitykselle kuin raaka-ainevalinnoillemme. Olemme valjastaneet käyttöömme monia kotimaisia bioaktiivisia raaka-aineita, joilla on erinomaisia vaikutuksia kauneudenhoidossa. Käytämme tuotteissamme luonnollista alkuperää olevia tuoksuja. Huomioimme myös hajusteyliherkät kuluttajat ja meillä on täysin hajusteettomat tuotelinjamme.

Eläinkokeettomuus – Olemme sitoutuneet eläinkokeettomaan kosmetiikkaan

Kosmetiikkatuotteiden eläinkokeet on kielletty EU:n alueella jo vuodesta 2013. Tästä huolimatta yritysten on mahdollista testauttaa tuotteitaan tai raaka-aineitaan eläimillä EU:n ulkopuolella. Me Naviterilla olemme sitoutuneet eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Koemme kosmetiikalle ja sen raaka-aineille tehdyt eläinkokeet ehdottoman epäeettisinä ja tarpeettomina, sillä ne voidaan korvata muilla tutkimusmenetelmillä.

Naviterille on myönnetty kansainvälinen ECEAE:n eläinkokeettoman kosmetiikan Leaping Bunny -tunnus. Ostamme ja käytämme vain sellaisia raaka-aineita, joilla on osoittaa kirjallinen vakuus siitä, että kyseisille raaka-aineille ei ole tehty tai teetetty eläinkokeita. Naviterin valmistamia tuotteita ei missään vaiheessa ole testattu eläimillä.

Ympäristöystävällisyys – Olemme sitoutuneet ympäristöystävällisiin valintoihin

Kiinnitämme raaka-ainevalinnoissamme erityistä huomiota raaka-aineiden ympäristövaikutuksiin, haluamme valita ekologisia, uusiutuvia ja kestäviä raaka-aineita tuotteisiimme. Käyttämämme pakkaukset ovat kierrätettäviä.

Tuotteemme valmistetaan Helsingissä omissa toimitiloissamme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Käytämme mahdollisuuksien mukaan kotimaisia raaka-aineita ja valitsemme lähituotettuja raaka-aineita aina kuin mahdollista. Olemme valikoineet mahdollisimman ympäristöystävällisiä raaka-aineita, sillä emme halua, että päivittäinen hygienian hoito olisi haitallista ympäristölle.

Kotimaisuus – Kotimaista työtä ja osaamista

Haluamme ottaa kotimaisuuden huomioon sekä tuotannossamme että raaka-ainevalinnoissamme. Tuotteemme kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä Naviterin omissa tiloissa. Täältä ne lähetetään jälleenmyyjille suoraan ilman välikäsiä. Naviter työllistää jo toistakymmentä työntekijää, sekä välillisesti huomattavasti suuremman joukon ihmisiä. Tuotteillamme on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta.