Työpaikat 2018-03-29T06:06:05+00:00

Avoimet työpaikat

Työharjoittelu

Tarvitsetko opintoihisi työharjoittelujakson vai etsitkö väylää alalle? Alta löydät esimerkkejä meille soveltuvista työharjoittelijoista (tai työntekijöistä). Työharjoittelun kautta pääset tutustumaan monipuolisiin työtehtäviin, joiden sisältö riippuu koulutustaustastasi, osaamisestasi ja tarpeestamme. Pienessä yrityksessä kaikki pääsevät työskentelemään monipuolisissa tehtävissä.

Tuleeko sinusta esimerkiksi estenomi, kosmetologi, kosmetiikkaneuvoja tai parturi-kampaaja? Kiinnostaako ura myynnissä, markkinoinnissa, kouluttajana tai tuotekehityksessä?
Tuotannon ja varaston puolella tarvitaan ahkeria, oma-aloitteisia ja tarkkoja työntekijöitä. Työtehtäviäsi voivat olla esimerkiksi purkkien täyttö, etiketöinti ja tuotteiden laittaminen pahvipakkauksiin. Tarvittaessa myös siivous ja laboratoriolaitteiden tiskaus sekä muut tuotannon avustavat toimenpiteet.
Tilausten käsittelyä sekä asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse. Lisäksi varastotehtäviä ja verkkokaupan päivitystä.
Tuotekehitykseen, tuotantoon, laadun tarkkailuun, tuotteiden laboratoriotesteihin, turvallisuusarvioihin ja raaka-aineostoihin yms.
B2B-myyntiä ja -markkinointia sekä niitä avustavia toimenpiteitä.
Oletko hyvä markkinoimaan sosiaalisessa mediassa tai kirjoittamaan asiantuntevia blogiartikkeleita?
Tuote-esitteet, tuotetiedot, verkkosivut, uutiskirjeet ja artikkelit tarvitsevat hyvää tekstiä.
Oletko hyvä käyttämään adobe illustratoria, photoshoppia ja indesignia? Otatko upeita tuotekuvia ja editoit hienoja videoita? Osaatko luoda brändejä? Onnistuuko pakkaussuunnittelu ja esitteet?
Vähintäänkin html, css ja wordpress on hallussa. Muut kielet plussaa. Oletko hyvä käyttämään adobe illustratoria, photoshoppia ja indesignia?