Avoimet työpaikat 2019-02-11T10:01:27+00:00
 

Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä.

Keräilijöiden / Varastotyöntekijöiden tarvetta tuntityöhön voi tiedustella. Ks. alta.

Etsimme varastotyöntekijöitä varastollemme Herttoniemeen. Työtehtäviisi kuuluu tilausten keräilyä, hyllyttämistä sekä muita avustavia varastotehtäviä. Työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin 07.30-17.00 välillä sovitusti.
Tuntityötä on tarjolla sopimuksen mukaan.

Toivomme sinulta:
-Tarkkuutta ja huolellisuutta
-Näppäryyttä
-Kykyä toimia tiimissä ja itsenäisessä työssä
-Positiivista asennetta työntekoon
-Yleisiä ATK-taitoja
Arvostamme aikaisempaa kokemusta keräilytyöstä.
Tiedustelut Santtu Linnavirralle – santtu (at) naviter.fi


Työharjoittelu (jatkuva haku)

Tarvitsetko opintoihisi työharjoittelujakson vai etsitkö väylää alalle? Alta löydät esimerkkejä meille soveltuvista työharjoittelijoista (tai työntekijöistä). Työharjoittelun kautta pääset tutustumaan monipuolisiin työtehtäviin, joiden sisältö riippuu koulutustaustastasi, osaamisestasi ja tarpeestamme.

Tuleeko sinusta esimerkiksi estenomi, kosmetologi, kosmetiikkaneuvoja tai parturi-kampaaja? Kiinnostaako ura myynnissä, markkinoinnissa, kouluttajana tai tuotekehityksessä?
Tuotannon ja varaston puolella tarvitaan ahkeria, oma-aloitteisia ja tarkkoja työntekijöitä. Työtehtäviäsi voivat olla esimerkiksi purkkien täyttö, etiketöinti ja tuotteiden laittaminen pahvipakkauksiin. Tarvittaessa myös siivous ja laboratoriolaitteiden tiskaus sekä muut tuotannon avustavat toimenpiteet.
Oletko hyvä käyttämään adobe illustratoria, photoshoppia ja indesignia? Otatko upeita tuotekuvia ja editoit hienoja videoita? Osaatko luoda brändejä? Onnistuuko pakkaussuunnittelu ja esitteet?
Oletko hyvä markkinoimaan sosiaalisessa mediassa tai kirjoittamaan asiantuntevia blogiartikkeleita?